Перейти до вмісту

День Збройних сил України

    День Збройних сил України – одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою.
    День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.
    Святкують його від 1993 року — саме тоді Кабмін затвердив відповідну постанову. Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада ухвалила Закон України «Про Збройні Сили України».
    Зазвичай на День Збройних сил України проводяться паради і виставки військової техніки в різних містах, але в цьому році таких заходів, зрозуміло, не буде. Натомість українські захисники покажуть свою майстерність на фронті.
    Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!